en främling kan vara en vän du ännu inte lärt känna...

en vän till mig har bloggat om den föörskräckliga händelsen som inträffade för 5 år sen..tsunamin som sköljde in över paradiset och tog helt sjukt många liv :( dom flesta man känner,kände nån som försvan känns det som..

ja minns dom dagarna, ja minns att vi hade firat italienska julen ute i ulriksdal som vanligt å på vägen hem satt vi å diskuterade filmen som kommit ut precis(kommer inte ihåg namnet på den men den handlade om jordens "undergång" )dagen efter var den stora nyheten ute,ja minns att de började ganska smått men under dagen insåg man hur stor och omfattande det var å hur många som va döda å försvunna,heelt sjukt!!

ja jobbar varannan helg och på söndagarna får vi varor,å han som kör ut dom är verkligen speciell!
många av mina kollegor tycker att han e knäpp,jag tycker han e helt fantastisk! :)
folk dömmer honom för att han e annorlunda,jag förstår honom,enbart för att jag vill förstå andra människor..vi hade bara setts ett par gånger när han berättade stora delar av sittg liv för mig...
lixom mig är han en mycket öppen människa!
idag har jag förståelse för att han e som han är sammtidigt som jag har svårt att förstå att han ens orkar kliva upp på morgonen!!
han e alltid glad å de smittar:) han e alltid vänlig å kramig,han e ärlig å han e sig själv!
han sjunger alltid konstiga visor å om man ber honom så hittar han på visor åt en... visan om sverre e barnförbjuden ! :)
ja vet inte vad han heter igentligen alla inklusive jag kallar honom thailand :)
stora delar av sitt vuxna liv har han levt halvtid i sverige å halvtid i thailand, han har haft mycke skit i sitt liv,för 15 år sen tog han sig i kragen..blev nykter alkoholist,slutade me spel å droger,och tog tag i sitt liv...
i början av 2000talet träffade han sin drömkvinna å blev störtförälskad, "thailand" å hanns thailändska  drömkvinna gifter sig å efter ett tag blir hon gravid ...en vacker morgon är thailand ute tidigt på morgonen på ett dykjobb,å när han återvänder är inget som förrut, hanns liv är borta ... länge efter tsunamins framfart var han kvar å hjälpte till i arbetet med att hitta kroppar,å återuppbygga byar...hanns höggravida fru hittades ..död...
som sagt den morgonen förlorade han Allt! HUR I HELA FRIDEN LEVER MAN VIDARE EFTER NÅTT SÅNT?!

han har berättat hur nära han var under den tiden att gå tillbaka till flaskan,han va t.o.m å köpte sig en flaska,öppnade den,luktade ...å kastade den...där å då bestämde han sig för att överleva,han valde livet!

även efter vad som hänt kunde han inte sluta att vara förälskad i thailand,och han hittade även en ny livskamrat i sitt paradis,idag har dom två vackra barn ihop, å varannan söndag får han mig att le,han får mig även att bli arg över att vissa dömmer honom utan att ha en susning om hur tung hanns ryggsäck är,han e lite tokig å han sjunger å gör som han vill..men e de så jävla konstigt då? han har ju besegrat döden,om å om igen,han har förlorat å han har vunnigt!
innan du dömmer folk,pröva att ta dig lite tid för att förstå varför människan är som den är, va inte så förbannat fördomsfull å inskränkt..

091231 :)

sista dagen på 2009! många summerar sitt år i sina bloggar,fattar inte hur folk minns?! ja kommer ju knapt ihåg va ja gjorde igår ju! :)
de har vart ett helt okej år men under de nya året vill ja fan ha lite kärlek asså :)
tänk va soft å hitta sin drömprins eller en groda i allafall :) om nån känner nån singelgroda som vill ha en snäll,rolig,tjockis prinsessa så kan ni ju tipsa om mig! annars får ja ju snart  kalla på mina italienska maffiarötter å tvinga nån stackars karl :) ska jag verkligen behöva andvända våld?va?va?? va???

äh skit samma i morn ere nyår å de blir nog fint:)
va ska ni göra imorn??

091230

idag har de vart KAOS på jobbet! ja kom till jobbet lite sent vilket säkert gjorde folk lite extra irriterade:) dessutom va jag glad å på bra humör å höll på att få smäll på käften av mina kollegor hahha
klart att ja förstår dom,dom har ju haft det helt keff hela dan å va ju aptrötta å så kommer ja insjungandes:)
men va fan de blir ju inte lättare att jobba om man lägger energi på att gnälla?! de e ju bara att gilla läget å beta av avdelning efter avdelning,man hinner de man hinner,vi e ju människor lixom,nä struktur gott folk de e en bra grej:)
nån stanns tidigt i strukturen har jag dessvärre lyft galet å fått nån jävla låsning typ under ena skulderbladet..käner mig som en gammal kärring (vilket ja iofs är oxå) fast ja känner mig ju som typ 100 år idag :)
hoppas att detta e borta tills imorn!! för imorn ska jag ju ha de trivsamt:)

tänk va praktiskt om man kunde fånga en man som e kiropraktor! ja å min rygg skulle älska honom hela livet :)
gode Gud låt mig hitta en snäll man ,som e kiropraktor,å har fina armar under 2010 amen :)

gott nytt år på er alla mina (inte så många ) läsare

tisdagshopingen blev en heldag:)

idag har jag å emma vart å handlat inför nyår de kommer bli smarrigt som fan!! hoppas bara att vi kommer ihåg att köpa det vi bommade idag,å det som vi har billigare på respektive jobb :) 
efter shoppingen åtg vi en god middag å jag fick passa på att mysa lite me mysungen :)
shit alltså vilken söt tjej dom har lyckats produsera :)



snodde denna bild från emmas syster,bildeen är tagen på julafton å emelie har på sig sin julklapp från mig :)

efter middagen fick ja rycka in å leka hårfrisörska för emma såg ut som en flugsvamp i håret :)
så kan de gå när man har fel verktyg hahah nu ere i allafall bättre,hoppas att emma blev nöjd...ska bli kul att se hur det ser ut efter nån tvätt å när de e tort :)


varför ska vi va så duktiga på att gissa när dom suger på det?!

idag kom de in en liten snorvalp å ville köpa öl på jobbet..eftersom att jag e så jävla duktig på mitt jobb så frågade jag honom om legg vilket han inte hade:)
självklart va det ett "provköp" dvs folk mellan 18-21 år kommer in å prövar om vi säljer tobakå alkohol till yngre...detta e ju kalasbra om dom skickar folk som faktiskt ser ut att vara yngre ut än 30,man blir alltidmycke nogrannare efter ett provköp:) ja sitter inte så mycke i kassan så de e säkert 5-6 år sen ja hade ett provköp..men idag så nekade jag i allafall ett.....
de roliga i detta va när han kommer in me lappen å vi fick läsa deras beskrivning av oss...min colega hade oxå ett provköp å på beskrivningen om henne så stod det "cornelia" vilket e lite scäry  eftersom vi inte bär namnskyllt å hon inte kände igen bruden...
min beskrivning löd: kvinna, 170, 38år, KORT brunt hår
hahahah vänta ja ska skicka upp en bild till er som inte känner mig




de e jak till vänster med de korta håret....den blonda e min fina bäbis sarah :)

kvack kvack kvack.....

folk undrar varför jag inte gillar tant anka.... varför ska jag gilla en dryg tant som inte gillar mig för???
nu kanske ni undrar hur ja kan veta att hon inte gillar mig,ja tycker fallet e solklart!
ja e hennes värsta mardröm.. ja e tjock,gillar myskläder, är mörkhårig ,ja  jobbar på ica,tycker att män å kvinnor borde va jämnbördiga i ett förhållande!! självklart kan ja suga av min man på morgonen men inte för att om ja inte gör det så e det ett skäl för honom att dra utan för att ja vill för att ja älskar min man, å jag förväntar mig att även han gör sitt jobb :)hon har lite svårt för kvinnor som visar klyfta haha emma gillar klyfta!!!
som sagt helt solklart !!!
nä tant anka har uppenbarligen gjort något fel eftersom hon inte ens kan få gammelankan att stanna..antingen beror det på hennes fula rosa mjukisdress(konstigt att hon bär myskläder,lite dubbelmoral där?!) ...eller så suger hon illa :)  moahhahahhahhahahahahhahhaha


sm i gnäll!

helt ärligt,vilket annat företag än stockholms komunaltrafik kan sköta sig så jävla skitdåligt å ändå kräva folk på massa pengar å folk ändå fortsätter att andvända deras tjänster???
hade "min" butik vart så jävla dåliga så hade vi gått i konka!
å mitt iallt pågår det stora internationella möten om att vi måste rädda vår miljö å vår jord,med allt det innebär...bla åk mindre bil å mer komunalt...hade ja haft en bil så hade ja fan imig INTE åkt nå jävla tåg!!! ja e så jävla less!!!!
i sverige e det snö flera månader om året +att de e kallt å detta kan ju inte vara nån jävla nyhet eller???
idag va tågen sena pga " fordons problem  som blir av vädret" men far åt helvette FIXA!!!
hur länge till ska vi trycka in pengar i ert jävla företag utan att få de vi betalar för?????


om man gillar anna anka å tycker hon har rätt å e sympatisk, då har man nog inte alla hästar i stallet!
en på mitt jobb tycker att hon e gud å den ända förklaringen jag kan ge e att dom e ganska lika...
man har inte rätt att bete sig hur som hells bara för man har pengar!! ge fan i att se ner på folk me mindre pengar! äckliga människor!!

snö,inte min grej!

ni som känner mig vet att jag inte gillar kyla å att jag absolut inte gillar snö!
snö e ok typ en v/år om man e uppe i fjällen... fast de e klart de e ju ganska vackert,å de blir ju ljusare å ungarna tycker att de e kul å busa i snön,äh va fan ja gillar ju oxå att åka pulka...okej vi säger så här snö e grymt om man e ledig å klädd för det men de e typ satan om man ska jobba...
pulsa genom snön till ett tåg som säkert e sent å så fryser man eller dör av värmeslag fratt man har för mycket kläder...

när ja kom till jobbet idag kom jag ihåg varför ja inte gillar snö!!!!!!FY FAN!
svabba golv halka runt som bambi på hal is,lyfta/byta snuskiga mattor...
vintertid har vi typ sjö i ingången å i sörjan simmar mattorna omkring och de spelar lixom ingen roll hur ofta man moppar de tar 20sek å de e lika jävligt igen :/sen ere nån smart kollega som tänker till å lägger kartong under mattorna för att kartongen ska suga upp vattnet,vilket gör att man på kvällen inte bara ska ta bort dyblöta mattor man ska även ta bort papier mache`från golvet oxå :) nä fy fan!

å sen ska man dra in allt skit på baklagret å de e blött,snöigt å kallt + att de e svårt att dra i snön +att man blir kall blöt å snöig......

SLUUUUTA!!!!!

förlåt! nu kommer vissa känna sig utpekade å de e inte riktigt meningen!
alternativt  borde många känna sig träffade ...
helt ärligt va ere för sjukdom folk har??
ja vill verkligen inte stänga av mina telefoner när ja går å lägger mig för tänk om de skulle hända något,något viktigt då vill jag att mina vänner ska kunna nå mig!
men va i helvette de går ju inte att ha de så här de e ju fan terror hela dan...

nu ska jag förklara hur ja funkar!

ja spenderar min arbetstid me en miljard människor,ja åker komunalt me en miljard människor,ja har en miljard vänner( tack gode Gud för det!) ibland vill jag vara i fred!
ibland vill jag inte träffas  å inte prata,ibland vill jag vara i fred...de kan ju inte folk veta,de kan ja inte begära!! men om man ringt en gång å ja inte svarar så vet man ju att antingen kan ja inte svara eller så vill ja inte...ja kan ju va död oxå iofs ...
om ja inte svarar så kan ja medela att ja har så pass nya lurar så jag ser vilka som ringt! för att va på den säkra sidan så kan du ju lämna ett medelande, så ringer jag upp....
om man ringer fler ggr blir jag ANTI vilket innebär att jag skiter i att ringa tillbax i rent jävulstyg, för att ja hatar att bli terrad INGEN ÄGER MIG!! sluta upp å stänga in mig!!!
de händer att jobbet ringer å ringer å ringer...att dom ringer på alla telefoner samtidigt,jävla psykopater!!
ring chefen eller storsyport! de e fan inte mitt problem om nån e sjuk eller vill va ledig!!
seriöst hur ofta loggar jag av fejjan innan 0300, skicka mig ett medelande på kvällen om du vill va ledig men ring för fan inte på morgonen ditt cp!
ja vet att ja låter som en hård biath men gilla det eller gå vidare... ja e den ja e !!!  ja respekterar ju folk åt andra hållet,ja skulle tex aldrig ringa nån efter 22 om ja inte vet att de e grönt,för ja vet att normala människor går å lägger sig typ då ja ringer inte heller folk vid 17-18 tiden för ja vet att de e mitt i middagstid...ja e hemma 2120 typ å du börjar jag direkt med middagen,DE SLÅR ALDRIG FEL så fort ja har satt mig ner å ska ta första tuggan, då sätter telefonen igång GAAAAA!!!!
för att inte tala om när de e helg å alla jävla fyllpolare ska ringa för å ha sällskap hem från krogen (emma e ju alltid vaken!) nä de e ja inte! å ja kanske inte vill prata me en fyllemupp!!!

rip kattis 041213

kan inte förstå att det har passerat så många år sedan detta inträffade!
kattis va en fantastisk människa,hon va vacker,sprudlande,ödmjuk,å levnadsglad..därför känns detta så jävla orätvist!! när detta hände hade jag å kattis inte haft så mycke kontakt dom senaste åren eftersom att hon flyttat så pass långt bort...vi umgicks som mest mellan typ 95 å 98 kanske,under stora delar av den tiden umgicks vi dagligen,alltid å jämt...
då min pappa dog va hon ett fantastiskt stöd,ja tror inte att ja hade fixat det utan henne!
ja har så många fantastiska minnen av kattis å förstår inte hur orätvist livet kan vara,så mycket har gått sönder sen hon försvan..
rip fina vackra vän 


Två döda i våldsam bilolycka
 


En 23-årig kvinna och en 28-årig man dödades på måndagseftermiddagen
i en våldsam trafikolycka på E4 i södergående körriktning nära
Stavsjö söder om Nyköping. Där E4 går i en bro över en mindre väg
körde parets BMW av okänd anledning först in i mitträcket
och slungades sedan av bron. - Bilen flög ner och träffade ett
bropelare vid den mindre vägen, innan den for vidare ner i en å, säger
Göran Risberg, vakthavande befäl vid polisen i Södermanland, till TT.
Han säger att bilen flög cirka 80 meter innan den blev stående i ån.
Polisen larmades klockan 14.30. Paret satt döda i bilvraket när
räddningsmanskapet kom fram. Bilvraket står mycket svåråtkomligt
till nere i ån. - Vi behöver en lyftkran och kommer inte att kunna
bärga den förrän i morgon (tisdag), säger Risberg.


 Av TT
[email protected]

Publicerat 13 december 2004 Uppdaterad 13 december 2004


hahha

om typ en timme kommer jenny,då blire kolgrillen :) smaskens!!!
sen ska vi roa oss me de vi tycker e mysigt dvs sitta i min soffa å prata :)
de killar i min hals undrar varför? så jädrans otrevligt,känns som att jag håller på att bli sjuk me me facit i handen så e ja troligtvis bara trött efter igår  jenny å ja dela på en å en halv flaska azti de kan ha me saker å ting att göra :)
favorit citaten från gårdagen, som fortfarande får mig att le...
1)"mamma va betyder petting"
2)ny status på fejan "tack nn för en fantastisk kväll, du e så himla känslig,dikten du läste va så vacker och gitarrspelet va fantastiskt" hahah förlåt de e inte så kul om man inte vet de roliga me det men ja skrattar gott :)
3) "vill du ha en kanin?ta den du får den" :)

bara så ni vet

idag har jag namnsdag...

super lördag!

kvällen fick en oväntad vändning å de blev ju kalasbra:)
jenny skuttade hem till mig ved fem rycket, så himla kul att ses igen!!! vi har ju lixom inte synts sen i aug eftersom att jenny trilskas med att bo i götet :)
vi öppna första astin å satt å prata lite skit sen åkte vi upp till pizza å åt en god pizza:)
sen hade jag äran att få umgås me jennys släkt å där ere verkligen inte mörkt :)
de e verkligen fina människor!! raka,roliga,ärliga,djupa,lätta,diskussionslyssna,inbjudande och aldeless bedårande,vissa e dessutom mycket good looking hahaha ( jag å mr good looking har vart vänner i 15 år så få inga ideer nu :)
haha hur som hellst vi har haft en grymt trevlig kväll me mycke samtal...
stort tack till dessa varma människor å tack jenny för du tog med  mig ;)

nyårslöfte kanske?:)

hur kommer de sig, att jag varje dag jag klär mig för jobbet har skit bråttom,drar på mig ett par strumpor å finner att den ena har ett hå på tån de e ju bland de värsta jag vet då ska man lixom känna hela dagen att ena tån tittar ut igenom ett hål så jävla obekvämt!! nä de går inte..
 ja blir arg å drar av mig den trasiga strumpan å drar på en ny å stressad som jag är så tro inte att ja kastar strumpjäveln i soporna! å nej den ligger kvar på golvet...
dagen efter samma prosedur fast nu sitter hålet på undersidan eller hälen eller nått annat irriterande .. av me strumpan å på me en annan, strumpan kvar på golvet å springtur till tåget... sen kommer jag hem ser mig omkring i lägenheten å blir skit irriterad på att de ligger massa kläder på golvet (de e ju inte bara strumporna som hamnar där kan ja erkänna :) så ja bara rafsar ihop allt å kastar i tvätten vilket resulterar i att jag hela tiden har samma problem!!! ja MÅSTE ta mig i kragen å ränsa ut alla trasiga strumpor å sen shoppa lite nya !!

när de e släkt ere mörkt // ulf månson

så va de avgjort!
erik tog  hem segern å vann idol 2009 :) ja måste säga att ja tyckte de va helt rätt!!
ja har faktiskt hållt på erik sen startfältet va uppradat de har kännts ganska självklart faktiskt, gillade tove oxå väldigt mycket! å calle tycker jag har växt otroligt!!
om man ska se finalen som 3 delfinaler så tycker jag att calle tog hem första erik tog andra å de som avgjorde för mig va den så kallade "vinnarlåten" erik va -enligt mig- hästlängder bättre än calle, å ska jag nu plågas av denna låt 7 ggr om dagen i typ ett år så gör ja de hellre me eriks vackra stämma, så det så!!

sitter å äter clementiner de tycker jag e mumsigt! bara så ni vet :)

nu ska jag kolla på våra bästa år som jag har inspelat sen ska jag sova...länge!!
kan ju medela att de inte e nån mening att ringa mig innan 12 för de finns ingen chans att ja svarar!!! :)
imorgon måste jag städa de sista så ja vågar släppa in jultokan från götet ;)
sen får vi se va kvällen har att erbjuda:)

btw håller min släkt på att planera för julafton å jag e helt inne på att konvertera för att slippa den förbannade julen!! varför göra problem av obefintliga problem??
va ere igentligen som e viktigt? för mig är i alla fall de viktigaste att få fira julen me mina nära å kära å att fira med min vackra mormor som ALLTID funnits för mig /oss .. hon vill inget annat än att få ha oss alla runt sig å då tycker inte jag att de e nått svårt val! som sagts tidigare livet e skört man vet aldrig när de tar slut!!

livet e så skört!

min mamma ringde idag å berättade att en vän till familjen har dött..
en man som va så fantastisk, han va oerhört omtänksam och ödmjuk!!
från början va detta en arbetskamrat till min pappa men hela familjen kom snabbt att tycka mycket om honom.
efter min pappa dog är leo en av få av pappas vänner som regelbundet har hört av sig till min mamma å frågat hur hon har det,oftast började samtalen på samma sett "hur är det med dig å dina fina barn?"
de e så vackert med människor som bryr sig <3 
hanns dotter ringde tidigare idag till min mamma och berättade att leo dog i måndags, de e så fruktansvärt!!
man vet inte riktigt hur men troligtvis har de me hjärtat att göra,då han dog i sömnen...
nu har en "hjärt åkomma" tagit både min pappa och leo... fy fasen säger ja bara!!

carpe diem kära vänner!!fånga dagen, glöm inte att berätta att ni älskar era nära å kära,lös bråk å skit! tänk om du bråkar me nån du älskar å något händer personen,hur lever man me det???
älska som denna dagen e den sista!!!

ett litet onsdagsgalej

har haft en mycket trevlig kväll!!
blev igår inbjuden av en kund på jobbet till en spoken word`s show där han skulle vara med å både spoka å sjunga patrick e duktig så ja tänkte att ja de kan ju va kul... dessutom tycker jag att de här me spoken word  e kul, fattar inte hur dom kan minnas allt dom säger?! de går snabbt,de har en mening,de e rakt,ärligt,naket,roligt,coolt helt enkelt !!
när jag läste inbjudan fastnade jag på namnet på gästartisten å efter det visste jag att ja va tvungen att ta mig dit! :)
Extranummer: Grym RnB från Sammy Ntanda - http://www.myspace.com/sammyntanda
asså sammy e något av en favorit ja e uppväxt me sammy och har många fantastiska minnen från ungdommen med honom, som tex när ja spöa skiten ur honom på pingis...NOT! ingen spöa sammy i pingis :)
även sammys familj e fantastisk kärleksfulla varma människor som har nära till skratt (högt skratt :)
jag såg alltid upp till sammys  sjuuukt häftiga syster resty,shit vilken respekt man hade för henne :)
kommer ihåg en gång när vi gick på högstadiet,vi satt på bussen på väg till plugget å hon fick för sig att hon ville komma sent till lektion men ha en bra orsak, hon kom väl på att om bussen kört förbi sin hållplats så skulle vi ju bli sena så hon övertygade alla ..ja eller tvingade e väl ett mer passande ord,hon fick i alla fall hela bussen att inte trycka på knappen och bussen seglade förbi hållplatsen och 50 elever kom sent till första lektion :) hahah endast resty kunde få folk att göra nått sånt :)
de va alltid kul att lyssna till restys alla storys -hon borde kanske satsat på ett liv som standupkomiker!-
rapp i käften å storys som va helt sjuka -troligtvis en hel del ljug men de gör inget-... när resty snacka så lyssnade man !! :)

hur som hellst åkte jag iväg till underbara bar å fick me mig cribba en fin vän som även han känner sammy ..
de va skitkul att höra sammy- jävlar va duktig han är, å dessutom e han ju en skönhet att vila ögonen på ;)
dessutom e han ödmjuk, även fast han hade många polare å familjemedlemar där att underhålla så fick även jag lite tid med min idol:)  en kul återträff då vi inte sett varandra sen 02 ....
sen kom plötsligt ett yrväder springandes å yrvädret gav mig en riktig gammal hederlig tullingekram:)
resty hade fått nys om att jag fanns i lokalen, å även det vart ett mycket kärt återseende, hahah shit hon e sig lik!
blir helt uppfylld av glädje när jag pratar me henne, fortfarande lika rapp i käften, men kanske lite mer ödmjuk haha åldern tar ut sin rätt :)
ja de va väl en sammanfattning av en kul å oplanerad kväll! hoppas att de blir fler sånna:)

eru nöjd nu jenny ????



ja hittade den förbannade ljustaken :)... måste faktiskt erkänna att de e ganska fint även fast ja inte e nån jultoka som jenny ;)



bevis på att jag inte ljög om julblomman :) grodan fick vara med oxå han e en jävla julgroda nu :)

dagisfröken 24h/dygn?!:)

kollade just på dokumentärserien om familjen me ÅTTA barn,herre Gud hur orkar man :)
när de e vinter så tar det föräldrarna 1 1/2 timme att klä på alla barn hahaha å när dom e ute på utflykter (vilket dom verkar vara ofta) så e det typ kaos ! :) ja tycker fan de e jobbit att hålla ordning på mig själv när ja e på utflykt :)
asså heder till alla föräldrar som pallar! extra eloge måste ju då gå till anso som typ e halvvägs till jon å kates kaos (om du inte fått fler ungar sen sist vi sågs;) å om vi inte räknar ditt bonus barn :)

nu ska jag åka en sväng till huddinge å fixa lite me min mormors julklapp och kanske även shoppa lite till mig om ja hittar nått som faller mig i smak:)
sen blir det en vända till jobbet för att lämna lite nycklar... har tatt ledig imorn för att gå på lite galej:) å snälla hans ska jobba åt mig,tack fina kollega:)

snart kommer fröken göteborg upp till sthlm de ska bli sjuukt kul! vi har ju inte setts sen min 30års fest i augusti, så nu ere faktiskt dax!!!

djurgårds arm?!

såg på project runway nyss (inspelat från tidigare idag) å kom å tänka på en sak då dom visade en sekväns- en kort snabb sekväns- då en av dom manliga deltagarna -på morgonkvisten- klär på sig... när han drar tröjan över huvudet skymtar man i ett mycket snabbt ögonblick att han är tatuerad över rygg/sida/bröst, å ja hinner tänka satan så snyggt :) ja e fan sjukt svag för taueringar, tycker att de e grymt sexigt :) har dock svårt för när de e massa färg å småplotter :)
å en man ska inte ha en miljard smådutt  emma likes ryggtavlor :)

i min ungdom, för många många år sedan drömde jag en så sjukt värklig dröm, där jag gifte mig med min drömprins... ja har inget ansikte på honom men däremot vet jag att han e tatuerad,rakad å har en djurgårds tatuering på överarmen -överarmen som är pärfekt! en riktig arbetar arm, precis i min smak:)-
detta har blivigt något av ett skämt bland vissa av mina vänner :) min fina bror tex tycker att de verkar vara en bra man som e djurgårdare å allt så min DRÖM man e redan godkänd hahaha
när jag har träffat någon så brukar de faktiskt va en av dom första frågorna bror ställer, " har han djurgårdstatueringen på armen?" ... ännu har jag tydligen inte hittat min drömprins men de e ju så mycke enklare  att "leta" när man har så mycke fina å bra ledtrådar :)

e jag rasist?! å mot vem i så fall ?! :)

såg precis en debatt om muslimsk klädsel på tv (kalla fakta tror jag)
en tjej som har bestämt sig för att som god muslim får hon bara visa ögonen (för främmande män) detta stälde tydligen till en del problem då hon höll på att studera till barnskötare å skolan inte accelpterade hennes klädsel... honhar nu anmält skolan till do...

ja e så himla kluven i denna fråga, en del av mig anser att de borde väl kvitta va hon har på sig bara hon är bra me barnen å sköter sitt jobb?!
sammtidigt ser jag ju klara problem me situationen, de handlar inte omhenne som person å hennes beslut utan om de som händer runt omkring henne, ...alltså i typ saudiarabien e ju detta inte konstigt på något sätt där e väl mer eller mindre ala klädda så här (min vilda gissning) men nu befinner vi oss ju i sverige där detta inte e normalt... ja bryr mig inte speciellt mycket om folk har slöja, burka, bikini,myskläder,eller uringning, för mig e de skit samma så länge folk beter sig  å gör de dom ska typ i jobb osv...
där emot kan ja bli lack på att om man utalar sig så e man rasist!
ja e fan inte rasist men ja har väl fan rätt till en åsikt!
att jag när ja tog studenten inte fick sjunga nationalsången för att ja gick på en skola där många elever var av utländsk härkomst ( inte heller jag är "helsvensk")ja tycker att detta e förkastligt!!
ja bor i sverige å därför ska jag väl få sjunga min national sång? eller ???
ja tycker fan att de e fler som har invandrarbakrund som e rasister...

nu e ja inte dum i huvudet å ja vet att alla inte kommer hit av fri vilja, många är här för att dom måste kanske för att dom blir mördade om dom åker "hem"  tragiskt! ja lider med dessa människor å ja lider för att världen e så ond!!  men många kommer hit för att dom vill bo här fast dom vill inte leva som en svensk (va nu det innebär?? )

när ja tänker efter så handlar ju allt om respekt! ja tycker att de e konstigt att säga att i sverige så måste alla göra si eller så vi äger ju inte denna plats, hur kan vi göra det? ja bor här för ja e född här å ja trivs här men ja äger inte sverige mer än nån annan.... om folk bara skulle respektera varandra så skulle de ju funka...
ja bodde ett par år i fittja å bland de värsta ja visste va att de va så förbannat skitigt i dom utrymmen som vi hyresgäster disponerade tillsammans (ja skiter i hur folk har det innanför sin dörr å ni ska skita i hur de ser ut hemma hos mig) men att folk kasta skräp överallt bajs i trappen å rökte i hisen tycker jag e brist på respekt för andra människor! å me risk för att låta rasistisk nu men i min port fanns det ingen med ett "sson" namn om ja säger så... nu säger inte jag att sson människor inte skräpar ner absolut inte! men ja har förbannat svårt att se detta beteendet i hyreshus på andra ställen,på andra ställen finns det säkert andra problem å de e det jag menar om ALLA respekterar sina medmänniskor så skulle vi nog kunna leva fint... fast de e ju något av en omöjlighet....

den andra aspekten av problem som ja ser är ju detta att folk hävdar att deras tro är den rätta... vadå ja tror bäst! va e de för jävla bullshit??
tro va fan du vill å klä dig i dubbel burka om du vill men sg inte att min tro e mindre värd!! vi tror olika PUNKT!
detta handlar inte bara om muslimer absolut inte de finns många kristna (?) som hävdar ditt å datt .. typ vi har valt att tolka bibeln så här å om man inte ber 12 gånger stående på huvudet så kommer man inte till himlen... visst okej tro det du å be på bara mig kvittar det men håll det för dig själv... eller diskutera gärna med mig men säg inte att jag e dålig bara för att vi är olika respektera mig å jag kommer att respektera dig...

åh pladder pladder, som vanligt mitt i natten..... vore kul att veta hur andra ser på detta så kommentera gärna de vore kul!
tyck va du vill men stå för de du tycker!!

känsliga läsare varnas

NÄR MINA KOLLEGOR KOM TILL JOBBET I MORSE VÄNTADE EN LITEN ÖVERASKNING PÅ DOM ...UNDER NATTEN HADE NÅN BAJSAT UTANFÖR VÅRT LAGER :("„:”* FÖR ER SOM INTE FÖRSTOD SÅ VA DE DÄR E N GUBBE SOM KRÄKTES! JUST VA TVÅ KOLLEGO GJORDE NÄR DOM FÖTSÖKTE STÄDA UPP EFTER PSYKOT!!!!   OM MAN TAR ÄCKELFAKTORN ETT STEG LÄNGRE SÅ FANS DE INGA TECKEN PÅ TORKNING VILKET INNEBÄR (ANTAGLIGEN) ATT UNDER NATTEN HAR NÅN SPRUNGIT RUNT PÅ SÖDER Å VART JÄVLIGT BAJSIG I RÖVA.... BARA SÅ ALLA VET:) SKA JAG BEHÖVA VETA Å LIDA SÅ SKA NI OXÅ GÖRA DET MOAHAHAH

va kan du erbjuda?

undrar vilka dom enorma snubbarna på jobbet var?? och va dom ville... de spekuleras friskt i va dom hade för ärende inte fan skulle dom köpa tidningen i allafall:) skönt att ja fortfarande tycks kunna lite på min magkänsla i allafall,ja fick rysningar i hela kroppen när ja såg dom å ja tror inte dom va så kramgoa lixom...

nä nu ska ja dra på mig raggisarna å krypa ner under mitt duntäcke..
om nån känner att dom e duktig på/eller känner nån som e duktig på att täta fönster å dörrar så e ja intresserad,
alternativet är lägereld på golvet ... ja fryyyyser!!!
hantverkare/händig man  (gärna me fina armar) önskas, eller nån som e grym på att värmas.. de e inte så jävla noga :) de skulle oxå funka med en betald resa till solen i låt säga 4 månader...
så nu har ja givit många alternativ kom igen nu :)

burr

DET E SNUSKIT KALLT I MIN LÄGENHET JA FRYSER SOM FAN!!! (LÄR JU IOFS VA GANSKA VARMT HOS FAN) VA I ALLAFALL NYSS Å HÄMTADE ETT PAR RSGGISAR...E MAN VARM OM FÖTTERNA BRUKAR RÄSTEN OXÅ TINA SÅ SMÅNING OM!

paradise hotel

om man frivilligt är med i ett tv program där man vet att man e filmad ÖVERALLT dygnet runt...
och man ligger me någon (vilket programmet mer eller mindre går ut på) varför ljuger man då om att det har hänt?? nä just det de e ju inte dom vassast knivarna i lådan som är med....jävla t-skedar :)

ica is the shit å de får en att garva ibland...

ibland på mitt jobb så undrar vi hur folk har överlevt i så många år,å typ hur dom bar sig åt för att ta sig till butiken utan att avlida eller tappa bort sig på vägen:)
oftast är allt mellan himmel å jord mitt fel...även om reklamskyltarna innerhåller text,bild,storlek,+ att de oftast även är OBS GÄLLER BARA,och understrykningar på varumärken,inringningar runt tag 2 få rabatt...så kommer folk alltid me fel grejer å de e alltid mitt fel, konstigt ja lyckas ju alltid ta rätt grejer när jag handlar de e ju för fasen bara att läsa hela skyllten hur svårt kan det vara ???
å om man lyckas ta fel vara så kan man väl helt enkelt säga oj jag tog fel grej, kan du vara bussig å visa mig rätt? istället för att skylla på mig me alla möjliga bortförklaringar.......

ibland kommer de dock folk som ser till att vi får skratta av oss lite å e de riktigt bra så kan vi skratta åt det länge:)
detta hände förra torsdagen å vi kommenterar det fortfarande å skrattar åt det :) inte skrattar åt kunden på ett elakt sett utan mer ...eller jo vi skrattar nog fan åt kunden:)....


en dam frågar min kollega vart vi har den där skinkan för 79 kr..
min kollega tänker en stund å svarar att vi inte har nån skinka för 79kr...
damen står på sig å medelar att v...i faktiskt gör reklam för den i bladet å visar med seger i blicken tidningen å säger, ja det är den här emd skinkan jag menar...
behöver jag berätta att min kollega höll på att dö av skratt? :)

ilandsproblemeoxåettproblem!

en liten vridning å sen small det till så att säga.... nu... har ja ganska ont å behöver nån som låser upp min rygg!
ja har prövat å sträcka ut mig,japp de va mina skrik ni hörde...
ja har prövat VARM dusch ,skööönt för stunden men funkar inte i långa loppet
värmekudde  va oxå skönt men oxå de för stunden...
har en skön salva hemma som ja fick när ja mosade handen,men va fan försök smörja dig själv på ryggen..när du dessutom inte kan röra dig utan att de ör ont! BLLLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!

slarvmajja

känner mig riktigt risig idag!skittrött,fryser,hostar,ont i magen....
så jävla bra när man ska jobba ons-mån!!
jaj de finns folk som har det värre än mig!

ska försöka ta mig själv i kragen å ställa mig i en dusch å sen ta mig till credo...

okej nu har jag total idetorka! detta måste ju va de sämsta inlägget på mycket länge :)

har ni julpyntat förresten?? ja pallar inte sånt!
de e ju en sak om man ha barn å grejer men vafan ja e ju ensam varför sk ja hålla på å dra fram massa tomtar å skit???

ja har en julgris i halm som va en gåva från en fin vän,den e framme året om!
nu står de iofs en död blomma i köksfönstret som ja funderar på att ersätta me en ljusstake...
ibland får ja julfeeling typ dan innan jul å då tar ja fram min adventsljusstake, inser att ja inte har nån mossa så ja lägger svamparna löst i bara :) sen hittar jag bara 3 ljus... japp så har det sett ut flera ggr hahaha ja e bedrövlig!
ljusstaken i fönstret kommer sen stå kvar där tills ja flyttar....
ja har fortfarande en vas me liljor på balkongen...fick den när ja fyllde 30 i slutet på augusti,
den välte veckan senare å sen dess har vasen å blommorna legat på balkonggolvet :)
varje gång ja e ute å röker så tänker jag .."de där måste ja ta rätt på" sen röker ja klart å går in :)

RSS 2.0