nyårslöfte kanske?:)

hur kommer de sig, att jag varje dag jag klär mig för jobbet har skit bråttom,drar på mig ett par strumpor å finner att den ena har ett hå på tån de e ju bland de värsta jag vet då ska man lixom känna hela dagen att ena tån tittar ut igenom ett hål så jävla obekvämt!! nä de går inte..
 ja blir arg å drar av mig den trasiga strumpan å drar på en ny å stressad som jag är så tro inte att ja kastar strumpjäveln i soporna! å nej den ligger kvar på golvet...
dagen efter samma prosedur fast nu sitter hålet på undersidan eller hälen eller nått annat irriterande .. av me strumpan å på me en annan, strumpan kvar på golvet å springtur till tåget... sen kommer jag hem ser mig omkring i lägenheten å blir skit irriterad på att de ligger massa kläder på golvet (de e ju inte bara strumporna som hamnar där kan ja erkänna :) så ja bara rafsar ihop allt å kastar i tvätten vilket resulterar i att jag hela tiden har samma problem!!! ja MÅSTE ta mig i kragen å ränsa ut alla trasiga strumpor å sen shoppa lite nya !!

Kommentarer
Postat av: Tina

Hahaha, känner igen det där, bara det att mina hål märker jag på jobbet, så jag (kanske inte det smartaste) skriver trasig på strumpan, annars hamnar den i tvätten, och nej jag vet att det inte funkar på mörka strumpor, men det gör det lite roligare i alla fall, funderar på att köpa en fin guld eller silverglitter-penna till de mörka strumporna, ska nog önska mig det i julklapp=)

2009-12-12 @ 17:36:46
URL: http://jagvillbaraattduskaveta.blogspot.com
Postat av: Tina

Jag är naturbegåvad på det området, haha

2009-12-13 @ 10:49:29
URL: http://jagvillbaraattduskaveta.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0