Tillbaka..

Det va ett tag sedan som jag bloggade här! Har ju bloggat på restless /aldrigvila sen den portalen öppnades och egentligen är det ju där jag vill vara, men portalen har legat nere under en tid och jag känner att jag behöver skriva av mig 😀 förhoppningsvis är det bara tillfälligt!

Hur som helst så händer det en massa skoj just nu! För ett tag sedan började jag köra med en ny pt och är vansinnigt nöjd med det! James har galet mycket kunskap och många år av erfarenhet.
Han har höga planer för mig och tar verkligen fram nån tokig krigare i mig 😀
Det är vansinnigt roligt att ha nån som verkligen tror på än!
Träningen funkar galet bra just nu och det känns som att jag langar pb efter pb! 😀

Träningen har väl egentligen alltid fungerat bra (dom senaste 4åren!
KOSTEN DÄREMOT...
Senaste året har jag lixom hamnat tillbaka i det socker och fett missbruk som höll på att ta livet av mig 2012...
Jag har absolut inte trillat dit lika illa för nånstans finns ju en spärr nuförtiden men om man jämför med andra människor så är jag ju störd!

Jag KAN INTE vara mitt egna samvete!
Det går inte!
Från slutet av 2012 å hela 2013 hade jag Sarah som va mitt samvete, min karaktär, å min chef typ 😀 hon hade stenkoll på mig och jag vägrade att ljuga för henne - även om jag har kass karaktär gentemot mig själv så är den 100%ig gentemot andra...

När jag nådde mitt viktmål tog lixom planen slut, sen dess har det mesta handlat om att bli stark och bygga muskler å sakta men säkert har kilona smugit sig på, dom första 10kg störde mig inte alls. Sen började dealandet med mig själv - så länge jag är under 100så e de lugnt - 105 e ju inte så mycket -110 men inte mer - 115 äh jag e ju grymt stark! -120 NÄ NU FÅR DET FAN VA NOG!... Bara en kaka till...
Jag är inte blind och jag är inte döv det granskas, det tisslas och det tasslas - givetvis oftast bakom min rygg...
Men jag förstår! Det är ju känsligt att fråga lixom..
Mina närmsta å bästa vänner har läst av mig och fattat att jag inte mått så bra, dom har frågat och fått relativt ärliga svar.
För mig är det svårt att ge alla svar eftersom jag inte riktigt själv vet varför jag inte mår topp! mina närmsta vänner har fattat att jag e lite på villovägar men om sanningen ska fram så har nog biljäveln fått punka, backen är ilagd och nån har snott ratten, typ..
I torsdags hade jag ett samtal med någon som öppnade mina ögon ordentligt angående hur mycket det snackas - fattar iofs inte att folk inte har något bättre för sig än att diskutera mina +och -kilon, att det kan ha så stor betydelse lixom?!
Fast ändå är det så få som egentligen bryr sig på riktigt...

Nåväl jag valde att vända detta till något positivt, emma med hornen vaknade  -jag ska fan visa dom - typ :)
Så torsdagsnatt laddade jag hem ett samvete, en karaktär och en chef 😀
Japp numera har jag en fiffig app i luren där jag bokför det jag stoppar i käften å träningspass osv sen räknar hon ut alla kalorier hon påminner mig om att dricka och äta och hon säger till när dagens kalorilager e slut, jag har givetvis döpt henne till Sarah - för det är ju såklart ett vinnande koncept 😂

möt min vän sarah!

  nu är det dags för å ta tjuren vid hornen igen!
 och NEJ detta e ingen toksattsning för att droppa 70 pannor  - mitt huvudintresse är fortfarande att bygga muskler å bli grisstark men jag behöver lite ordning å reda helt enkelt
 
må så gott allesammans! sköt om er å va snälla med varandra där ute! <3

RSS 2.0