SLUUUUTA!!!!!

förlåt! nu kommer vissa känna sig utpekade å de e inte riktigt meningen!
alternativt  borde många känna sig träffade ...
helt ärligt va ere för sjukdom folk har??
ja vill verkligen inte stänga av mina telefoner när ja går å lägger mig för tänk om de skulle hända något,något viktigt då vill jag att mina vänner ska kunna nå mig!
men va i helvette de går ju inte att ha de så här de e ju fan terror hela dan...

nu ska jag förklara hur ja funkar!

ja spenderar min arbetstid me en miljard människor,ja åker komunalt me en miljard människor,ja har en miljard vänner( tack gode Gud för det!) ibland vill jag vara i fred!
ibland vill jag inte träffas  å inte prata,ibland vill jag vara i fred...de kan ju inte folk veta,de kan ja inte begära!! men om man ringt en gång å ja inte svarar så vet man ju att antingen kan ja inte svara eller så vill ja inte...ja kan ju va död oxå iofs ...
om ja inte svarar så kan ja medela att ja har så pass nya lurar så jag ser vilka som ringt! för att va på den säkra sidan så kan du ju lämna ett medelande, så ringer jag upp....
om man ringer fler ggr blir jag ANTI vilket innebär att jag skiter i att ringa tillbax i rent jävulstyg, för att ja hatar att bli terrad INGEN ÄGER MIG!! sluta upp å stänga in mig!!!
de händer att jobbet ringer å ringer å ringer...att dom ringer på alla telefoner samtidigt,jävla psykopater!!
ring chefen eller storsyport! de e fan inte mitt problem om nån e sjuk eller vill va ledig!!
seriöst hur ofta loggar jag av fejjan innan 0300, skicka mig ett medelande på kvällen om du vill va ledig men ring för fan inte på morgonen ditt cp!
ja vet att ja låter som en hård biath men gilla det eller gå vidare... ja e den ja e !!!  ja respekterar ju folk åt andra hållet,ja skulle tex aldrig ringa nån efter 22 om ja inte vet att de e grönt,för ja vet att normala människor går å lägger sig typ då ja ringer inte heller folk vid 17-18 tiden för ja vet att de e mitt i middagstid...ja e hemma 2120 typ å du börjar jag direkt med middagen,DE SLÅR ALDRIG FEL så fort ja har satt mig ner å ska ta första tuggan, då sätter telefonen igång GAAAAA!!!!
för att inte tala om när de e helg å alla jävla fyllpolare ska ringa för å ha sällskap hem från krogen (emma e ju alltid vaken!) nä de e ja inte! å ja kanske inte vill prata me en fyllemupp!!!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hmm,nja jag tänker nog inte ta åt mej detta för 1, jag ringde efter 14:00 och 2 jag bad om ursäkt ! =) Så jag är grön som en vissla ! =)



Kraaaaaam !! =)

2009-12-16 @ 18:53:28
URL: http://fitforababy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0