sala här kommer jag! 😀

Efter två ensamma dagar utan min kärlek väntar nu en härlig helg i Sala 💖
Har faktiskt ingen aning om vad som väntar men det blir väl kanske lite shopping och sen finns det tydligen lite vänner och släkt kvar som jag inte har träffat så eventuellt styr vi ihop något, utöver det ska vi bara umgås och rå om varandra! 

Tänk att jag har haft sån tur och träffat en sån fantastisk man,  måste nästan nypa mig i armen varje dag för att se om det inte bara är en dröm!  Nu börjar jag iofs inse att det faktiskt är på riktigt 😁 

Det är faktiskt märkligt hur stor skillnad lite kärlek och romantik kan göra i livet! 
Förut va mitt liv mest träning och jobb,  jag hade bara mig själv att tänka på och rätta mig efter,  och kände mig oftast stressad, sur och uppgiven. 

Numera tar såklart fortfarande jobb å gym stor tid i anspråk,  men jag känner inte samma stress över mitt jobb längre,  jag VET att jag gör ett bra jobb och jag känner inte längre att jag behöver vara den där som alltid gör allt perfekt - det går lixom inte att lämna en hel butik i perfekt skick varje dag!
Att inte träna varje helg längre är nog bara bra för min kropp,  faktum är att jag ändå gör minimum 7pass /vecka. 

Nu finns Johnny i alla mina tankar och beslut! 
Jag älskar att planera och förbereda inför våran framtid. Jag älskar att ha någon att skämma bort å göra det där lilla extra för! 

Nu får jag oxå väldigt ofta höra att jag är mycket gladare å trevligare å det är ju härligt att höra - älskar att skoja med kunderna på jobbet å nu går arbetsdagarna så himla mycket snabbare..... 

Nåväl nu blir jag när som helst upplockad av min älskling så nu är det dax att avsluta inlägget och posta det.. 
Trevlig helg på er,  kärlek och respekt 💖




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback