en riktigt slö sax ska man andvända!!!

fastnade framför nån sorts dokumentär på tv som handlar om amerikanska polisen,enhet pedofil...
dom e ute på olika chatt forum,utger sig för att vara "sara 13 år" sen har dom en brud som e typ 20 å ser väldigt mycket yngre ut det bestämms en träff mellan "sara" och "pedofilen" å så fort han avslöjar sig så dyker snuten upp å plockar honom...

1) varför gör vi inte så här i sverige?? asså ja vet att vi har en lag som säger att vi inte får...va de nu heter på fin svenska men uppmuntra eller locka till brott...men enligt lag  får inte heller vuxna människor (så vitt ja vet) knulla 13åriga barn vad e värst?? för snuskhuvudena låter vi ju hålla på bäst dom vill,svenska samhället verkar tycka att de e helt okej att vuxna män sitter å runkar på nätet åt småbarn å sen bestämmer träff me dom för att dom gärna vill ligga lite... äkligt,å patetiskt !!

2) va e det för lirare som går igång på barn??
asså ja säger ingenting om porr,de får väll folk avgöra själv om dom vill kolla på,de e väll t.o.m sunt på ett sätt..
ja har en tjejkompis som typ skulle kunna lämna ett förhållande om hon inte ens hittar en liten p-tidning när hon snokar :) porr handlar ju om lust,fantasi,sex,begär osv men vart i helvette kommer barn in i det????
sex e väl något man vill me en annan vuxen människa?! något du delar å njuter av, men me ett barn?? hallå hur fan står de till i pallet då???
äh fy fan va äkligt! lite penisklippning där asså!!!
eller har ja fel???

Kommentarer
Postat av: Annso

Det där har jag också sett, helt sjukt hur vissa av äcklen ursäktar sig när dem åker fast! :@



Ang brottsprovokation så är jag kluven. I fall som det här med pedofili kan jag tycka att det är självklart, men samtidigt så är det rätt riskfyllt, speciellt om man tänker på andra "grövre" brott. Tycker faktiskt att polisen ska bli lite bättre på sitt jobb istället ;-) Har du sett "Johan Falk"-filmerna? Så går det till på riktigt, med avlyssningar som inte är godkända,informatörer som riskerar livet osv. Tänk då om du får provocera brottslingarna till max OCKSÅ. Galet.

2010-01-18 @ 09:58:07
URL: http://barajagochmitt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0