precis som vanligt ungefär...



ser ju bra ut detta ja gillar meningen  "övriga linjer fungerar bra" vad finns det kvar som kan funka lixom???


LA DENNA STATUS PÅ FEJAN NÄR JA KOM HEM....

klev ut från jobbet 2045,klev på 1945 tåget klockan 2118, 2158 kom vi till flempan där dom tog tåget ur trafik...2206 satte jag mig på 713 som på ett trevligt sett tog mig till tullinge station.. 2305 klev jag in i min lägenhet...bravo sl idag har ni sammanlagt snott tre å en halv timme av mitt liv! (för den som gillar matte kan du ju roa dig med att räkna ut hur lång tid det tog att åka till jobbet :)

tilläggas bör att jag självklart hamnar brevid två sunkiga öldrickandes,skrålandes,punkbrudar...
tröttnar redan efter en station å tänker -äh vafan ja måste byta vagn innan jag avlider-
men då blir självklart tågfanskapet stående mellan två stationer i en kvart... dessutom va de typ nollgradigt på tåget!
ja kommer typ va sjuk imorn! fryser fortfarande två timmar senare..sitter nu å värmer mig me hårtorken :)

tror fan ja ska gå å sova nu!!!!
längtar till v9 då ja slipper denna skit..förvisso lär ja få de både  kallare å snöigare men ja slipper försöka ta mig till å från jobbet i alla fall....mmmm söndag,måndag,onsdag,torsdag å sen semester!!!!!!


Kommentarer
Postat av: Annso

"klev ut från jobbet 2045,klev på 1945 tåget"



Sorry, men är du förvirrad av alla förseningar? ;)Om inte annat så blir det jäääkligt svårt att försöka räkna ut din restid hahaha.



Kram!

2010-02-21 @ 08:50:25
URL: http://barajagochmitt.blogg.se/
Postat av: YASMIN

HAHAHA du är så rolig!



Jag håller med dig Emma. Som du säger, vi lever på 2000-talet och inte på 1700-talet. Visst, man kanske vill behålla sina kulturer och så, tycker det är viktigt. Med det menar jag inte kulturer som har med hedersrelaterad problematik att göra, utan annat som är bra.



Jag förstår vad du menar med: "

å me risk för att låta rasistisk nu men om svenska män å kvinnor å allt annat me sverige e så jävla dåligt å smutsigt,så helt ärligt inget tvingar ju "dom" att vara här....."

Håller med dig, men problemet med invandrarna är att de har aldrig "sett" eller "upplevt" kulturen i Sverige. Alltså om de ser typ en tjej med korta, öppna kläder, så tycker dem (eller några) att det är en skam för familjen. Att man inte ska klä sig så osv osv... Men de flesta är ändå tvugna att komma hit pga krig och andra problem. Men om man väl ska vara i Sverige och leva här, så tycker jag att man ska "acceptera" att det finns en annan kultur här: Svenska kulturen.

2010-02-21 @ 11:41:20
URL: http://yasseh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0