sopor å sopa!

trodde fotboll va en lagsport! å om ja nu har rätt, hur kommer de då sig att sverige fördöker ta sig till vm med ett lag som består av en man eller kanske två henke e ju faktiskt vass men han e ändå -i fotbollsålder- gammal ju... sen finns de väl nån till som gör ganska bra ifrån sig, men sen e de ju sorgligt... nä dax att sluta anta att svenska landslaget e asbra bara för att vi vann 1994 hallå de e 15 år sen!!!! vakna nu!!!
 tur som fan att man e italienska;=)
japp ni som känner mig vet att jag i fotboll alltid håller på italien, vissa tycker att de e fel ja anser att ja har full rätt till att göra det!!
självklart önskar jag även välgång för sverige men mitt hjärta (i fotboll) tillhör italia!



ja e så farsinerad över hur sneknullade folk är!
idag när ja satt i kassan (en av våra två små kassor som e ganska sunkiga... dom har inga normala varuband utan "spolar" som gör att tunga varor lixom anfaller än å man har typ ständigt blåmärken på händerna...)
hur som så håller jag på att ta betalt av en kund som betalar med en bonuscheck som e ganska rutten å jag blir tvungen att slå massa siffror manuellt... kunden bakom börjar lasta upp massa anfallande varor som jag flera ggr tar imot me typ armbågen eftersom ja håller checken i ena handen å knappar me andra .... tillslut ber jag honom att hålla en hand på sina varor så jag ska kunna avsluta köpet innan honom (jag är mycket trevlig )
kunden kastar ner sina varor i korgen igen samtidigt som han gapar om att ja e så jävla otrevlig å att de alltid e så jävla problematiskt att handla av mig osv ja har typ aldrig sett snubben tidigare  så jag säger bara typ ursäkta mig då!...
snubben ställer sig i en annan kö( en långsam kö moahahahah)
sekunderna efter hör jag hur en av våra stammisar (en mycket trevlig kvinna) hojtar "eru ledig eller"
"skjälvklart, men ja e tydligen jävligt otrevlig så du får komma på egen risk" hojtar jag tillbax å asgarvar..
hon kommer till min kassa skrattandes  å frågar va i helvette jag har fått de ifrån, jag som alltid e så trevlig å hjälpsam :) vi pratar å skrattar å ja tar kund efter kund å e trevlig å så där fantastisk go som ja kan vara om ja vill .... :)
ja tar väl typ 10 kunder innan "surkartet som bytte kassa"  ens kommer fram till "sin kassa"
hahahahahaah somliga straffar Gud direkt :)

Kommentarer
Postat av: Annso

Sverige's landslag är tyvärr ett skämt. Det kommer alltid vara så också, tills någon tar bort Källström och sätter munkavel på alla Zlatan-kåta kommentatorer!



Matchen igår var bra spelad av Sverige me tyvärr så var linjedomaren ett PUCKO! Jag var så arg så jag höll på att få en hjärtinfarkt hahaha. Men men, det är ju bara sport som min granne säger ;-)

2009-10-11 @ 08:36:51
URL: http://barajagochmitt.blogg.se/
Postat av: Annso

Hahaha, ja det är tur att han inte behöver tänka så mkt den där Zlatan ;-) Intelligens verkar inte vara hans starka sida :-P



Och ja, det är jag som skrivit texten själv. Får se om jag hittar fram något mer sånt någon dag, tack! :-)

2009-10-11 @ 17:29:25
URL: http://barajagochmitt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0