kommentar blir inlägg:)

läste ett inlägg som emma gjort på sin blogg, ett inlägg om skillsmässor å hur dåligt barn oftast mår av det å av att flytta fram å tillbax å ha massa olika regler å shit.....ja lämnade en kommentar till emma å kom på att den va bra eftersom att den verkligen beskriver min åsikt, så nu får den bli ett inlägg oxå!!:)

ja anser ju att när två föräldrar skiljer sig bör dom skaffa typ en liten övernattningslägenhet å sen kan dom ha varsin v. me barnen, barnen ska alltid bo kvar i samma hus i sina egna rum så kan föräldrarna hålla på å flytta in å ut å släpa runt alla sina kläder å grejor...varför ska föräldrarna ha de så jävla bekvämt de e ju dom som skillt sig inte barnen!!!

Kommentarer
Postat av: Helena

Alltså .. Ja, det är klart att man tänkt den tanken och hur skönt det skulle vara att slippa packa ihop och flytta runt stup i kvarten. Det är självklart fel att barnen ska lida för att föräldrarna inte älskar varandra längre. Å andra sidan tror jag att det skulle bli ännu mer bråk om de flyttade ut och in i en gemensam lägenhet, vilket också betyder att familjen allt som allt måste äga tre hus/lägenheter. Det är ju trots allt föräldrarna som har den mesta av inredningen och sakerna osv. Jag tror att det bara skulle bli värre om man hade det så, det är en skön tanke men jag tror inte att den skulle funka i praktiken!

2009-11-18 @ 22:08:19
URL: http://eskaton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0