ja har funderat över en grej...

för inte allt för länge sen va jag helt emot bloggande ja tyckte att de va töntigt å helt onödigt!
i diskutioner ansåg jag -varför vill man lägga ut sin "dagbok" till alla(den man hade lås på å gömde mycket väl när man va liten)  å vem fan vill läsa va ja åt till frulle,å vilken färg ja har på strumporna :)
 men nu sitter ja ju här,å jag har dessutom börjat läsa lite andra bloggar å tycker att de e ganska roligt....
tur att man får ändra sig:)  
något som  jag har funderat över är för de första varför man inte kommenterar mera?? ja e själv ganska dålig på det,men de e ju klart man vill ha lite respons på de man skriver... framförallt tror jag att de e för att ja e nyfiken i en strut å om alla skulle kommentera så skulle jag ju veta vilka som läste :)
fast de skulle jag ju ändå inte få veta för de e ju inte alla som står för sina åsikter,dvs  dom tuffa,modiga som skriver elaka saker skulle ju aldrig skriva under me sitt riktiga namn,en befintlig mail eller blogg....
tyck gärna va du vill,inte vill väl jag att alla ska tycka å tänka som mig då skulle ju livet va skittråkit! ja älskar ju att diskutera men hur kul e de om alla tycker lika?! så absolut tyck annorlunda men stå för det du tycker eller knip igen :)
tycker du att jag e dålig, dum i huvudet, ful,tråkig,dålig på att stava å så vidare,lev me det eller skit i å läsa min blogg de e ju ditt val töntskalle:)

Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag håller med dej gumman,att det är dåligt med kommentarer i ens blogg och man önskar att fler skulle vara lika modiga och skriva en truddelut, det skadar ju inte. Jag är som du, väldigt dålig på att kommentera ( det är jag väl medveten om ) men jag är ju inne och läser tex din blogg varje dag, till och med flera gånger om dagen för att se om du har skrivit något nytt. Men jag ska bli bättre på att kommentera för det är ju det jag vill att andra ska bli mot mej själv=) Hoppas du har en trevlig dag med vad du än pysslar med, vi hörs gumman ! Kraam !

2009-05-07 @ 16:29:06
URL: http://fitforababy.blogg.se/
Postat av: Annso

Nu fick jag ett sting av dåligt samvete, för jag är verkligen skiiiitdålig på att kommentera. Läser typ 20-25 olika bloggar om dagen och kommenterar knappt 5ggr/vecka. Skäms på mig!



Och håller verkligen med dig om alla anonyma fjantar, om man har en åsikt ska man fan stå för den, annars kan man hålla sig åsiktslös ! ;)

2009-05-07 @ 16:56:09
URL: http://barajagochmitt.blogg.se/
Postat av: Helena

Håller med helt :)Fan.. det är ju rätt kul att blogga.. man kan blanda sina åsikter med annat onödigt man behöver ju inte ens bli så personlig :)

2009-05-07 @ 19:02:10
URL: http://eskaton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0