..

ja e så lat idag!
har inte gjort nått vettigt alls idag,eller jo  ja sov lääänge å de va nice!
tog ledigt idag för att ja skulle ha åkt till jenny nere i götet men de blev inget.. eller rättare sagt det har blitt uppskjutet 2 v
tråkit som fan men de e sånt som händer...
man kan ju undra vad som händer i helgen?? mycke lösa planer ..


kolla precis på ett program på mtv, handlade om en brud som fyllde 16,fram till för ett år sen levde hon ett tufft å fattigt liv..
men för ett år sedan så blev hon adopterad  av nå skitrikt par,å nu har hon blitt pengarkåt,dryg,otrevlig,å ja dratt på sig massa otrevliga drag...synd att pengar förändrar så många!!! (förvisso kan ju programmet vara totalt ljug,men man har ju sett hur pengar förändrar folk i de verkliga livet oxå...)
bruden hade en FET 16 års fest för typ 400 pers å dessutom fick hon en fet bil trotts att hon råkuggade sitt förarprov ...
hela fetsten va hon bara dryg å dissade folk å betädde sig almänt illa,...
man ska va jävligt försiktig med att ha sån atityd å bete sig som ett as för de brukar ju faktiskt oftast komma tillbax!
framförallt "uppe på höjden" där uppe blåser de ju hårt å man faller långt å dessutom e ens "skyddsnät" helt oäkta :)
jamenar ja kan ju -i min normala värld- oxå falla men mitt skyddsnät,alltså mina vänner .... ups ja måste dra skulle ha vart på tg för en kvart sn å planerat läger..... glömt bort tur att ja inte e på väg till götet !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0