dag 4 ska de ju bjudas på mat
asså ja äter inte så mycket när ja e sjuk!
dels för att penicilinen ska tas på fastande mage var 5-8 onde timme å man ska inte ha ätigt på två timmar innan eller efter...
dvs ja har svårt att pricka in maten eftersom ja dessutom sover mycket..
för en stund sen åt jag i allafall
ÄGGRÖRA
å nu vet ja att äggröra i min familj inte e desamma som i andra familjer!
för hos andra e de bara stekt ägg lixom..hos mig e de mat!
lite ut av en skåpränsning man kan ha lite vad som i,
ja brukar köra en bas av LÖK och BRÖD asså typ formfralla
å sen nå köttigt bacon eller korv eller.....
ja å sen ägg så klart!
do like this...
1)stek löken häll ner den i en skål så länge (asså när den e stekt)
2)stek de tärnade formbrödet
akta så du inte bränner bröna :)
3)häll tillbax löken å häll i de köttiga (ja körde hetahundar idag)
4)när de e genomstekt knäck över ett par ägg å gegga runt,stek tills de e klart
5)ÄT!
dels för att penicilinen ska tas på fastande mage var 5-8 onde timme å man ska inte ha ätigt på två timmar innan eller efter...
dvs ja har svårt att pricka in maten eftersom ja dessutom sover mycket..
för en stund sen åt jag i allafall
ÄGGRÖRA
å nu vet ja att äggröra i min familj inte e desamma som i andra familjer!
för hos andra e de bara stekt ägg lixom..hos mig e de mat!
lite ut av en skåpränsning man kan ha lite vad som i,
ja brukar köra en bas av LÖK och BRÖD asså typ formfralla
å sen nå köttigt bacon eller korv eller.....
ja å sen ägg så klart!
do like this...
1)stek löken häll ner den i en skål så länge (asså när den e stekt)
2)stek de tärnade formbrödet
akta så du inte bränner bröna :)
3)häll tillbax löken å häll i de köttiga (ja körde hetahundar idag)
4)när de e genomstekt knäck över ett par ägg å gegga runt,stek tills de e klart
5)ÄT!
Kommentarer
Postat av: alicia
Nej kanske inte ;P
Åh ägg, ägg ÄÄÄGGG! Vi lever ju typ på ägg här nere, kok ägg, äggröra, omelett, ägg i pastan, till nudlar. Till allt.
Här är mitt bästabästa äggtips.
Knäck några ägg i en skål (beror på hur hungrig man är eller hur många som ska smaka)
Blanda i grädde eller creme fraiche
salt + peppar, kanske några färska kryddor, typ basilika
Rör ihopm tills det blir en smet (ska helst va ganska mkt grädde/c.fraiche)
Sen bara att steka, och röra samtisigt med en gaffel, gärna typ mosa den lite.
Det med knaperstekt bacon kan ju vara tyyyy pdet godaste :D
Trackback